City Staff отзывы сотрудников о работе
Другие названия: Сити стафф
Сайт: citystaff.com.ua
Адрес: -
Просмотры: 3096
Описание деятельности:
Рекрутинговое агенство для собственной фирмы
Отзывы о компании «City Staff» Всего: 4
21.03.2024
Аноним
Нерекомендую связано с аферистами и криптовалютами просят пройти полиграф,администрация ничего не сделала чтоб убрать данную контору с work.ua и
03.03.2023
Александр Майборода
Не забувають про своїх кандидатів, спілкуються з нами як мінімум раз в місяць і питають як нам
Працюю більше 2-х років від компанії City Staff.Для мене спочатку це було повне перезавантаження мислення, нові терміни. На сьогодні точно скажу,що можу рекомендувати цю компанію своїм знайомим.Пару слів про керівництво, загалом задоволена,по з/п- честно платять те, що пообіцяли .В компанії думають про розвиток кожної людини та дбайливо прислухаються до зворотнього звязку. Є корпоративи,квести,поїздки-Сделал дело,гуляй
03.03.2023
Валерія
Персонал ввічливий, надають потрібну консультацію, допомагають,
Вони є але не критичні, всі ми живі люди)Але ці мінуси не впливають на якість надання послугЗверталась, працювала від фірми. Все як було домовлено, виконують свої зобовязання. Коли були якісь неточності, разом це
20.09.2022
Людмила
Плюсов
Сплошные минусы описаны вышеНе рекомендую никому работать с этой конторойРекурутинговое агенство для собственной фирмыИщут менеджеров по продажам со знанием иностранных языков для продажи криптовалюты. Нелегальная деятельность. Развод зарубежных клиентов на деньгиОбещают бесплатное жилье на месяц в отдельной комнате. По факту - селят в хостел, в подвал, еще 6 человек в комнате. Не