Три Максимум / Three Maximum sp. z o.o. отзывы сотрудников о работе
Адрес: -
Просмотры: 11826
Описание деятельности:
Внимание, Мошенники!
На счету компании десятки обманутых людей!
Отзывы о компании «Три Максимум / Three Maximum sp. z o.o.» Всего: 30
07.06.2019
Мила
Була в агенстві на співбесді. Спитала про оплату на перший місяць роботи/стажування. У відповідь почула, про те, що такі питання не задають і взагалі — це повинно цікавити мене в останню чергу… Перед розмовою 10 хв заповнювала анкети з персональними даними, які мало стосуються «мого роботодавця». Вперше стикнулась з таким відношенням. Дуже неприємно. Нікому не
24.12.2018
МАРІЯ
Пробувала працевлаштуватись через дану фірму в м. Завєрце Польща на виробництво вареників. За 1000 грн. дали аркуш А4, де вказаний координатор Андрій, його номер +48886808008. По приїзді в місто ніхто не зустрів. За вказаним номером повідомили адресу хостелу фірми. Там теж ніхто не зустрів та не зайнявся поселенням. Умови проживання не відповідали вказаним в оголошенні: душові без дверей, лише затягуються ширмочки; в кімнатах по 6-7 чоловік, при чому є варіанти, коли жінки і чоловіки проживають разом, бо не вистачає місця. Оскільки приїхала я в неділю і можливості придбати картку польського ...»
28.09.2018
ОЛЕНА
Сообщение: Обіцяють багато, а по факту- все не так. *Беруть гроші за вакансіі, а насправді везуть не на конкретне місце роботи, а до офісу польського агенства з працевлаштування (брати плату за вакансiі в Польщi заборонено законодавством). Вже на місці розпридiляють наобум, не питаючи хто куди iхав/планував (на холодильники, на палетування, на пошту, на заводи...) *Змусили зробити медичні книжки - а вони мають бути тільки польські (за іх виготовлення вирахують з зарплати) Пробули тут мiсяць, а робочих днів було всього 13, 120 год!!! Якщо плануэш звільнятися до закінчення терміну візи - штраф ...»
23.05.2018
Таня
Відсутні
Розказують все взагальному, ніякої конкретики про роботу, житло. Не попереджають, що вони відправляють людей не на саму роботу, а лише до інших посередників, які вже потім розприділяють по роботах. Говорять, що житло безкоштовне, а на справді знімають із зарплати по 350 зл. Також на роботу виходити не раніше, як через 7-10 днів. І ще багато негативних нюансів. Нікому не раджу їхати через дане
25.08.2017
Вадим
Какие нахрен плюсы одни
Конченная кантора по визам отказы, деньги не возвращают, что интересно по отказам что подделка приглашений 8-9- пункты. Мошенники и по вакансиям у них по зарплате 8 несчастных злотых, а то что пишут больше зарплата это липа.Кумовья тоже повелись и кинули
10.03.2017
МИКОЛА
Нікому не раджу звязуватись з цією шарашкиною конторою. Взяли 1000 грн за вакансію. В Польщі виявилось що такої вакансії не має - гроші відмовились повернути. Обіцяють золоті гори - в реальності для них головне взяти з нас гроші і відправити, а далі в людей починаються клопоти. Зі мною їхало 12 людей - ніхто не отримав ту вакансію за яку платив гроші - робіть
20.07.2015
Андрей
Агенство-мошенники. Берут деньги, роботу не выполняют,кормят вас только обещаниями . Им главное взять ваши деньги, а роботу они и не собирались выполнять . Советую всем кто столкнулся с этой проблемой обращаться в правоохранительные
20.07.2015
Андрій
Агенція 'Три Максимум' займаються шахрайством. Беруть гроші, тягнуть час,вічно в них на Вас нема часу. Їм головне з Вас здерти гроші, а роботу виконувати вони і не збираються.Якщо з вами теж вони так поступили, приєднуйтесь та зветайтесь з заявою до правоохоронних
05.06.2015
Вадим
Лохотрон,Лохотрон повний, це все сімейне кодло дурить людей, і всі їх слова не відповідать дійсності. те що вони з воділами займаються контрабандой це факт, сам з ними їхав на опелі віваро номерні знаки АС 5636 ВК. менедже альона ще та дура, яку чекали в Варшаві дві години бо вона спала. заробітня плата також говорять, що буде одно виходить зовсім інше, головне їм це ваші
09.03.2015
ольга
Через границу переехали привели к посреднику неделю просидели без работы и денег, никто и не поинтересовался как там их люди.пришлось искать работу самому ещё и деньги за вакансии заново заплатить. Короче визу делают хорошо а все остальное выживай как хочешь. Обещали работать по 14 часов а приехали сказали по 7 злотых в час да и часы не те что обещали выходит за месяц если получится 1300 злотых это